HANDELSBETINGELSER


Priser
Alle priser er vist inkl. moms. og gælder private kunder.

Forsendelse, Danmark
Alle ordrer til en adresse i Danmark tillægges porto på 40 kr. (Gælder alle udgivelser og uanset ordrens størrelse, dog ikke ved bestilling af abonnement på Tidsskriftet Spring). Alle forsendelser leveres med DAO med trackingnummer. Der skal oplyses mobilnummer ved bestilling. Mobilnummeret anvendes alene til pakkesporing hos DAO. Alle ordrer under 2 kg. leveres til døren på privatadresser. Ordrer på over 2 kg. eller til erhvervsadresser leveres til en DAO pakkeshop. DAO leverer 365 dage om året.
DAO

Forsendelse, Udland
Ordrer til udlandet på op til 1 kg. tillægges porto på 100 kr og leveres med Post Nord A-post. Ordrer på over 1 kg. sendes som sporet pakke og tillægges et ekstra gebyr på 175 kr. som opkræves efter bestilling. Udlandsordrer følger Post Nords gældende priser.
POST

Leveringstid
Leveringstiden afhænger af lagerstatus og kan altid ses ud for hver enkelt udgivelse. Udgivelser på lokalt lager har en leveringstid på 1-3 hverdage (afhængigt af DAO's leveringstid), mens udgivelser på fjernlager har en leveringstid på 3-6 hverdage. Ved afsendelse af din ordre, modtager du en mail samt en SMS fra DAO med trackingoplysninger. Opstår der forsinkelser i forbindelse med din bestilling, vil du modtage besked herom pr. mail.

Betaling
Betaling foregår via PayPal, hvor de fleste betalingskort kan anvendes.
PayPal er et sikkert og simpelt system. Efter du har lagt dine varer i indkøbskurven og går til kassen, vil du blive guidet til PayPals side. Her kan du betale med bl.a. VISA og Mastercard eller logge ind og betale med din Paypal konto. Hvis du ikke har et kort der kan anvendes, kan du oprette en PayPal-konto. Det er ikke et krav at være tilmeldt PayPal og du behøver ikke at tilmelde dig PayPal for at betale.
Hvis du ikke ønsker at betale online, kan du alternativt sende os en mail med din bestilling. Så sender vi varen sammen med en faktura. Bemærk at der ved fakturabestilling opkræves et faktureringsgebyr på 40 kr. samt DAO's gældende portotakst. Husk at inkludere et mobilnummer i din mail - ellers vil DAO ikke kunne levere pakken.
BETALING

Reklamation og returret
Der er 14 dages returret fra afsendelsesdato på alle ikke nedsatte udgivelser. Returneres en bog, skal den være i samme stand som ved modtagelse og porto er for egen regning.
Hvis der mod forventning er skader på en bog ved modtagelsen, ombyttes denne uden omkostninger. Nedsatte udgivelser tages ikke retur.